Δοκιμές με τη Williams ο Κούμπιτσα;

Gazzetta team
Δοκιμές με τη Williams ο Κούμπιτσα;
Από δοκιμές σε δοκιμές πάει ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, με τον Πολωνό να αναμένεται να μπει αυτή τη φορά στο τιμόνι μίας Williams.

Αφού άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις στις πρώτες δοκιμές του με τη Renault, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα συμμετείχε στις επίσημες δοκιμές εξέλιξης για να οδηγήσει μονοθέσιο του 2017. Ο Πολωνός πέρασε όλα τα απαραίτητα τεστ, όμως δεν κέρδισε θέση στην ομάδα του Ένστοουν, αφού την πήρε ο Κάρλος Σάινθ.

Οι Γάλλοι φαίνεται ότι προτίμησαν να πάρουν κάποιον νεαρό, ταλαντούχο και συνάμα έμπειρο οδηγό, όπως ο Ισπανός, αντί για κάποιον που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και έχει έξι χρόνια να λάβει μέρος στη Formula1.

Ωστόσο, αφού χάθηκε η θέση στη Renault, υπάρχει η Williams. Η ομάδα του Γκρόουβ φέρεται να θέλει τον Κούμπιτσα ως τον αντικαταστάτη του Φελίπε Μάσα, όπως αναφέρει το Autosport, εφόσον ο Βραζιλιάνος αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Έτσι, θα κάνει νέες δοκιμές, αυτή τη φορά με μονοθέσιο του 2014 των Βρετανών, ώστε να τσεκαριστεί εκ νέου η φυσική του και αγωνιστική του κατάσταση. Άλλωστε, χρέη μάνατζερ του Κούμπιτσα έχει αναλάβει, πλέον, ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην F1 με τη Williams.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!