Αναβιώνει ξανά το Tourist Trophy Ψυχικού

Gazzetta team
Αναβιώνει ξανά το Tourist Trophy Ψυχικού
Ο Δήμος Ψυχικού και ο ΔΙΚΕΦΙΨ διοργανώνουν τη 2η αναβίωση του ιστορικού αγώνα μοτοσικλετών, Tourist Trophy Ψυχικού.

Έπειτα από την περσινή μεγαλειώδη επιτυχία, θα αναβιώσει για δεύτερη φορά ο ιστορικός αγώνας μοτοσικλετών, Tourist Trophy Ψυχικού, ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά το μακρινό 1929. Αυτός θα λάβει χώρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ενώ κεντρικό σημείο θα είναι η 1η Πλατεία Ψυχικού, με το... ραντεβού να έχει προγραμματιστεί στις 9:00 το πρωί της πρώτης ημέρας του επόμενου μήνα.

Στόχος είναι να μεταφερθεί το κλίμα της εποχής του μεσοπολέμου, το οποίο θα είναι εμπλουτισμένο με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ θα γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό regularity της FIVA. Από εκεί και πέρα, τα... όπλα των 2 τροχών, που θα λάβουν μέρος, θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη θα αφορά τις μοτοσικλέτες, που έχουν κατασκευαστεί έως το 1945, η δεύτερη αυτές από το 1946 μέχρι το 1968 και η τρίτη αυτές από το 1969 μέχρι και το 1979.

Τέλος, να σημειωθεί ο αγώνας διοργάνωνεται από το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσικλέτας, τον Δήμο Ψυχικού και τον ΔΙΚΕΦΙΨ, ενώ θα διεξαχθεί από την αιγίδα του ΕΟΦΙΛΠΑ, έχοντας την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου «ΚΡΟΝΟΣ» και της κοινότητας του Guzzisti Hellas.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!