Ευλογημένος από τον Θεό ο Χάμιλτον!

Gazzetta team
Ευλογημένος από τον Θεό ο Χάμιλτον!
Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι είχε την ευλογία του Θεού στον σημερινό αγώνα της Σιγκαπούρης, ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη, ενώ εκκίνησε από την πέμπτη θέση.

Η καλή του εκκίνηση και το ατύχημα της εκκίνησης έφεραν τον Λιούις Χάμιλτον στην πρώτη θέση στον αγώνα της Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός διατηρήθηκε εκεί μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας και θεωρεί ότι είχε την ευλογία του Θεού, αφού οι τρεις πρώτοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τέθηκαν εκτός αγώνα.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα. Είναι εκπληκτικοί βαθμοί. Χθες παλεύαμε και δεν είχαμε ιδέα τι θα συνέβαινε σήμερα. Υπήρχε μεγάλη τύχη με τις Ferrari στην αρχή. Είμαι πολύ ευγνώμων. Ο Θεός με ευλόγησε σήμερα. Λυπάμαι για τη Ferrari, αλλά ήταν καλό για την ομάδα Ο Ντάνιελ (Ρικιάρντο) έδωσε ωραία μάχη.

Ήλπιζα ότι θα πάλευα με τον Σεμπάστιαν (Φέτελ)», είπε από το βάθρο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, που είδε τη διαφορά του με τον Φέτελ να αυξάνεται στους 28 βαθμούς. Προβάδισμα που δίνει μία άνεση στον Χάμιλτον να διαχειριστεί τους επόμενους αγώνες, ώστε να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!