Αγωνιστικό το συμβάν της εκκίνησης

Gazzetta team
Αγωνιστικό το συμβάν της εκκίνησης
Οι αγωνοδίκες θεώρησαν αγωνιστικό συμβάν αυτό της εκκίνησης, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ, Κίμι Ραϊκόνεν και Μαξ Φερστάπεν να γλιτώνουν την ποινή.

Μετά το ατύχημα της εκκίνησης, οι Σεμπάστιαν Φέτελ, Κίμι Ραϊκόνεν και Μαξ Φερστάπεν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στους αγωνοδίκες για το τι συνέβη. Οι απόψεις διίστανται, όσον αφορά το ποιος έχει ευθύνη για το συμβάν, όμως οι αγωνοδίκες το θεώρησαν αγωνιστικό, αφού άκουσαν τα όσα είχαν να πουν οι τρεις οδηγοί και δε βρήκαν κάποιον υπαίτιο.

Γι' αυτό, δεν τιμώρησαν με ποινή κάποιον από τους τρεις προαναφερθέντες, οι οποίοι τη γλίτωσαν με την επίπληξη και τις προειδοποιήσεις, ώστε να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον. Πάντως, από τα πολλά ριπλέι φάνηκε ο Φέτελ να πηγαίνει προς τα αριστερά, ο Φερστάπεν λίγο προς τα δεξιά και ο Ραϊκόνεν να προσπαθεί να περάσει τον Ολλανδό από την εξωτερική.

Η πίστα της Μαρίνα Μπέι φημίζεται ότι είναι στενή, καθώς είναι σιρκουί πόλης, ώστε να έχουμε το... σάντουιτς, όπως το χαρακτήρισε ο Φερστάπεν, ενώ με αυτόν τον τρόπο μπήκε ένα τέλος στην όλη ιστορία, η οποία έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στα πάντοκ και μεταξύ των οπαδών από τη στιγμή που διαδραματίστηκε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!