Μπορούσε και χειρότερα ο Ραϊκόνεν

Gazzetta team
Μπορούσε και χειρότερα ο Ραϊκόνεν
Ο Κίμι Ραϊκόνεν πιστεύει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα για τον ίδιο, με βάση τα προβλήματά του στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.

Με βάση τα προβλήματα που είχε στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών και στις αρχές των κατατακτηρίων, ο Κίμι Ραϊκόνεν πιστεύει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα για τον ίδιο. Γι' αυτό, ο Iceman είναι χαρούμενος με την τέταρτη θέση, ενώ θεωρεί πως θα ήταν κι αυτός μπροστά από τις Red Bull, αν δεν είχε κάποια μικροπροβλήματα.

«Αν βλέπατε πού ήμασταν πριν τις κατατακτήριες δοκιμές, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Δώσαμε στους εαυτούς μας μία αξιοπρεπή ευκαιρία για τον αυριανό αγώνα, που θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και θα πάρουμε το μέγιστο από το μονοθέσιο.

Όλα φάνηκαν να αλλάζουν για τις κατατακτήριες, αλλά το έχουμε δει αυτό και σε άλλα Σαββατοκύριακα. Κάποιες ομάδες μπορεί να είναι γρήγορες πολύ νωρίς στο τριήμερο και μετά όλοι να μειώνουν τη διαφορά. Δεν έχει νόημα να δούμε τους χρόνους της Παρασκευής και να πούμε ''αυτή η ομάδα θα είναι μπροστά από τις άλλες''.

Οι τρεις πρώτες είναι, συνήθως, κοντά η μία στην άλλη. Από χθες δεν ήμασταν πουθενά κοντά στη Red Bull, σήμερα χωρίς κάποια λάθη θα μπορούσαμε να είμαστε αμφότεροι μπροστά τους. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θέλαμε περισσότερη πρόσφυση.

Απλά προσπαθήσαμε να κάνουμε το μονοθέσιο πιο συνεπές, όμως είχαμε να παλέψουμε με μερικά θέματα, διορθώνοντας το ένα και δημιουργώντας ένα άλλο. Είναι μικροπράγματα, αλλά σε αυτού του είδους την πίστα κάνουν το έργο πολύ δύσκολο», είπε ο Φινλανδός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!