Έκπληκτος από τη Ferrari ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Έκπληκτος από τη Ferrari ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον εξεπλάγην από τον ρυθμό της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές, καθώς περίμενε να δει τη Red Bull στην κορυφή.

Δεν περίμενε να δει μία Ferrari στην pole position ο Λιούις Χάμιλτον, με βάση τα όσα είχε δει μέχρι σήμερα στη Σιγκαπούρη. Ο Βρετανός εξεπλάγην από τον ρυθμό της Scuderia, τη στιγμή που ο ίδιος πάλευε να βελτιώσει τον χρόνο του, κάτι που δεν κατάφερε, με αποτέλεσμα να εκκινήσει από την πέμπτη θέση του γκριντ.

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, ερχόμενοι εδώ. Κάθε χρόνο είναι δύσκολο γενικά για μας, όπως ήταν και σήμερα. Όμως, δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατή η Ferrari. Πίστευα ότι θα ήταν πιο γρήγορη η Red Bull. Είναι μία δύσκολη πίστα για προσπεράσεις.

Συνήθως, είναι ένα μακρύ τρένο. Η εκκίνηση είναι μία ευκαιρία, όπως η στρατηγική και τα αυτοκίνητα εσφαλείας. Θα πρέπει να παίξουμε το μεγάλο παιχνίδι, καθώς είναι ένας μαραθώνιος και όχι ένα σπριντ. Δεν ξέρω πού μάζεψε αυτόν τον ρυθμό η Ferrari. Έχουμε κάποιους προσεχείς αγώνες, στους οποίους θα είμαστε δυνατοί», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάμιλτον προηγείται του Φέτελ με διαφορά τριών βαθμών (238 έναντι 235), κάτι που σημαίνει ότι μία ενδεχόμενη νίκη του Γερμανού θα το δώσει εκ νέου το προβάδισμα στη βαθμολογία, κάτι που σίγουρα δε θέλει ο Βρετανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!