BMW: «Φρικτό το Pick-Up της Mercedes»

Πέτρος Πιτσίνης
BMW: «Φρικτό το Pick-Up της Mercedes»
Με τον... καλό λόγο στο στόμα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της BMW, ο οποίος θεωρεί αποτυχημένο το «αγροτικό» της μάρκας με σήμα το αστέρι και εξηγεί τους λόγους.

Το πολυτελές Pick-Up που παρουσίασε η Mercedes-Benz έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον από αγοραστές όλου του κόσμου. Βασίζεται στο Nissan Navara και δεν προσφέρεται τόσο για καθαρές αγροτικές δουλειές, όσο σε διάφορους χομπίστες που αναζητούν ένα άνετο αυτοκίνητο με δυνατότητες εκτός δρόμου και καρότσα.

Όμως ο αντιπρόεδρος της BMW στις ασιατικές και νοτιοαφρικανικές αγορές, Hendrik von Kunhaim, έχει αντίθετη άποψη. Για την ακρίβεια, είπε: «Κοιτώντας προς τον ανταγωνιστή μας από τη Στουτγάρδη, θεωρώ πως αυτό το προϊόν είναι φρικτό. Θα περίμενες κάτι πιο σοβαρό. Το είδα στη Γενεύη και πραγματικά απογοητεύτηκα. Πολύ. Μπορούν και καλύτερα, κατασκευάζουν φανταστικά αυτοκίνητα, όμως αυτό είναι σκέτη απογοήτευση».

Στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο κατασκευής ενός τέτοιου μοντέλου από τη BMW, αφήνοντας ανοιχτά ενδεχόμενα. «Σίγουρα οι μηχανικοί μας θα έχουν κοιτάξει εις βάθος το θέμα. Προσωπικά, θεωρώ πως υπάρχει χώρος για ένα πολυτελές Pick-Up, έχοντας ζήσει για τρία χρόνια στην Αυστραλία. Που δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο μοντέλο, για την ώρα. Πιστεύω πως η εταιρεία μας θα μπορούσε να παίξει ένα σημαντικό ρόλο για να καλύψει αυτό το κενό, όμως το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα συμβεί στην πραγματικότητα. Για εμένα είναι ξεκάθαρο, αν η αγορά των SUV κατακτήσει περίπου το 60-70%, πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα Pick-Up» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!