Καθίστε συνοδηγός στο γρηγορότερο σεντάν του κόσμου! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Καθίστε συνοδηγός στο γρηγορότερο σεντάν του κόσμου! (vid)
Η Subaru έθεσε ένα νέο ρεκόρ για τα τετράθυρα μοντέλα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ και τώρα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, που σε καθηλώνει στην οθόνη.

Με ένα Impreza WRX STi NBR Special έγινε ο ταχύτερος γύρος που έχει καταγραφεί ποτέ στο Νίρμπουργκρινγκ, από ένα τετράθυρο σεντάν. Eξελίχθηκε από την Prodrive και είναι ένα καθαρό αγωνιστικό, με ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, 600 ίππους από το μοτέρ των 2.0 λίτρων και ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί από «στήσιμο». Το αυτοκίνητο κάλυψε τη διαδρομή των 20,6 χιλιομέτρων σε μόλις 6 λεπτά και 57,5 δευτερόλεπτα, 0,5'' πιο αργά από μια Porsche 918 Spyder δηλαδή!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λειψία - Γκλάντμπαχ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Lamborghini Aventador SV, Nissan GT-R Nismo, Mercedes-AMG GT-R και αμέτρητα άλλα supercars είναι πολύ πίσω από το Impreza, κάτι που αποδεικνύει τη σωστή δουλειά που έγινε σε όλους τους τομείς. Να σημειώσουμε ότι το ρεκόρ επιβεβαιώθηκε επίσημα και από τους υπεύθυνους της πίστας. Δείτε το βίντεο, με τα ενδιαφέροντα στοιχεία στην οθόνη όπως το χρονόμετρο, ο χάρτης, οι στροφές του κινητήρα, η ταχύτητα κίνησης, η επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο και ο μετρητής πλευρικής επιτάχυνσης G.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!