Επτά αξεσουάρ που κοστίζουν μια περιουσία! (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Επτά αξεσουάρ που κοστίζουν μια περιουσία! (pics)
Μια πολυτελής μάρκα αυτοκινήτου δεν κατασκευάζει μόνο πανάκριβα τετράτροχα μοντέλα αλλά και διάφορα καθημερινά αξεσουάρ, που οι ιδιοκτήτες μπορούν να αποκτήσουν, με το αζημίωτο φυσικά!

Πόσο θα μπορούσε να κοστίζει ένα ρολόι, κάτι βαλίτσες ή ένα σετ με... ηχεία; Πολλές χιλιάδες Ευρώ είναι η απάντηση, αν πάνω τους φέρουν το σήμα ενός κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων! Γιατί, ως γνωστόν, η πολυτέλεια είναι τρόπος ζωής και οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θέλουν να περιορίζονται σε πανάκριβα τετράτροχα μοντέλα.

Για αυτό αναθέτουν την κατασκευή διάφορων αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας σε κορυφαίους οίκους του είδους, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που σίγουρα χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής, όμως ξεφεύγει από την... κοινή λογική! Πάμε να δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα που βρήκαμε, ψάχνοντας τη λίστα των κορυφαίων αυτοκινητοκατασκευαστών.

Ferrari

Θα μπορούσε να λείπει η Ferrari από εδώ; Σίγουρα όχι! Για την ακρίβεια, είναι εκείνη που πρωταγωνιστεί, αφού το αξεσουάρ που παρουσιάζουμε είναι ακριβότερο από... μια Ferrari!! Το ρολόι χεριού που κατασκεύασε η Hublot έχει περιορισμένο αριθμό παραγωγής στα 499 κομμάτια και κοστίζει λίγο περισσότερο από... 250.000€, με την τρέχουσα ισοτιμία δολαρίου-ευρώ!

Rolls Royce

Ένα σετ για πικνίκ μπορεί να φτάσει τις 46.000 δολάρια (38.520€) αν οδηγείτε Rolls Royce και θέλετε να αγοράσετε το επίσημο προϊόν της μάρκας. Όπως φυσικά θα περιμένατε, είναι κατασκευασμένο από ξύλο και δέρμα άριστης ποιότητας. Έχουν προβλεφθεί θέσεις για σερβίτσιο, μπουκάλια, σαμπάνια και κρυστάλλινα ποτήρια. Το ερώτημα είναι αν οι «κλασικοί» πελάτες της Bentley πάνε για πικνίκ...

Lamborghini

Το iXoost EsaVox είναι ένα ηχοσύστημα που σχεδιάστηκε από τη Lamborghini και αυτό είναι ξεκάθαρο κοιτώντας το. Με τιμή στα 19.900€ όμως που κοστίζει, αγοράζεις ένα κορυφαίων προδιαγραφών άλλου κατασκευαστή και όχι της ιταλικής μάρκας και σου μένουν και... ρέστα για ένα καινούργιο αυτοκίνητο! Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω ηχοσύστημα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

BMW

Είναι γνωστό ότι η BMW i8 δεν έχει και τους καλύτερους χώρους που βρίσκεις σε αυτοκίνητο, για αυτό η Louis Vuitton έφτιαξε ένα σετ αποσκευών κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, ώστε να αξιοποιήσετε κάθε εκατοστό χωρητικότητας! Το πρόβλημα, είναι η τιμή. 20.000 δολάρια ή αλλιώς, 16.750€! Σκεφτείτε, πάντως ότι θα αγοράσετε προϊόντα της Louis Vuitton και θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη κι αν κάποια στιγμή πουλήσετε την i8, που λέει ο λόγος.


Porsche

Μια διακοσμητική μινιατούρα του αγωνιστικού Porsche 919 Hybrid σε κλίμακα 1:8 προσφέρεται από το επίσημο σάιτ αξεσουάρ της μάρκας προς 12.300€! Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού σίγουρα θα συγκινηθούν, ωστόσο το ποσό είναι τέτοιο που και την... κανονική Porsche να έχεις, σκέφτεσαι για να το εκταμιεύσεις! Ωστόσο, είναι σίγουρα κορυφαίο ποιοτικά και θα είναι μια πιστή αντιγραφή του αγωνιστικού μοντέλου.

Maybach

Αν έχεις Maybach, δεν επιλέγεις αρωματικό των 2€ από το βενζινάδικο, ούτε το διαφημιστικό του ΚΤΕΟ στον καθρέφτη. Πληρώνεις 4.190€ και αγοράζεις ένα επίσημο αξεσουάρ! Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνει κάτι παραπάνω από τα προαναφερθέντα, ωστόσο φανταζόμαστε ότι θα διαχέει ομοιόμορφα το άρωμα στο χώρο. Να πιάσουν τόπο και τα λεφτά! Το προχωρημένο του ντιζάιν όμως, είναι από μόνο του ένα πλεονέκτημα.

Lamborghini

Η ιταλική μάρκα εμφανίζεται για δεύτερη φορά, με ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό κοστίζει 2.100€ και δεν κάνει τίποτα περισσότερο από ένα «κοινό», mid range smartphone, καθώς τα χαρακτηριστικά του δεν του επιτρέπουν να συγκριθεί με τα κορυφαία της αγοράς. Τα επίσης πανάκριβα Samsung Note 8 και iPhone X κοστίζουν τα μισά λεφτά και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση σε δυνατότητες. To Tonino Lamborghini Alpha One, όπως λέγεται, είναι τουλάχιστον κατασκευασμένο με premium υλικά, όπως μέταλλο, δέρμα και ανθρακονήματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!