Η Lamborghini «βάζει τα γυαλιά» στην Apple (vid)

Η Lamborghini «βάζει τα γυαλιά» στην Apple (vid)

Η Lamborghini «βάζει τα γυαλιά» στην Apple (vid)

Αν πιστεύατε πως το νέο iPhone X είναι πολύ ακριβό, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε, αφού διαβάσετε για το νέο δημιούργημα της Tonino Lamborghini! 

Πριν από λίγες μέρες η Apple παρουσίασε το νέο iPhone X, με κορυφαίες προδιαγραφές αλλά σε κάθε περίπτωση, «αλμυρή» τιμή. Κάπου στα 1.000 δολάρια ξεκινάει και όλοι έσπευσαν να κατακρίνουν την Apple για τις παράλογες απαιτήσεις της. Η Tonino Lamborghini όμως, η εταιρεία που κατασκευάζει lifestyle καθημερινά είδη με το brand της ιταλικής φίρμας, προσφέρει και εκείνη ένα smartphone. 

Για αρχή, να αναφέρουμε πως κοστίζει 2.500 δολάρια, δηλαδή κάπου στα 2.100€ ,με την τρέχουσα ισοτιμία, όμως απέχει πολύ σε χαρακτηριστικά από το δημιούργημα της Apple. Κοινώς, όλη η υπόθεση είναι στο ότι φέρει το σήμα της Lamborghini, ότι με το άνοιγμα του κινητού «παίζει» σε υψηλές στροφές ο χαρακτηριστικός ήχος των μοντέλων της μάρκας και ότι κατασκευάζεται από premium υλικά, όπως δέρμα, μέταλλο και ανθρακονήματα. 

Σαν χαρακτηριστικά δεν... λέει και πολλά (για 2.100€), αφού ενσωματώνει μια οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD, έναν επεξεργαστή snapdragon 820, 20 megapixel κάμερα, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και 4GB RAM. Αν δηλαδή, κατασκευαζόταν από μια κοινή εταιρεία, δεν θα ξεπερνούσε τα 350 με 400€ σε κόστος. Μάλιστα όπως αναφέρεται στο βίντεο που ακολουθεί, έχει μέσα στη συσκευασία δύο άδεια κουτιά, που θα έπρεπε να περιέχουν τα ακουστικά και τον φορτιστή. Ο τελευταίος παρέχεται ξεχωριστά, όπως ανακαλύπτει ο παρουσιαστής. Δείτε το! 

The Most Ridiculous Purchase...

Best of internet