Ρικιάρντο: «Να γίνει πρόοδος για να με κρατήσουν»

Ρικιάρντο: «Να γίνει πρόοδος για να με κρατήσουν»

Ρικιάρντο: «Να γίνει πρόοδος για να με κρατήσουν»

Ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός ζητά ο Ντάνιελ Ρικιάρντο από τη Red Bull, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό της και να ανανεώσει το συμβόλαιό του. 

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Δεν θα υπογράψει στα τυφλά ο Ντάνιελ Ρικιάρντο την ανανέωση του συμβολαίου του αφού ζητά συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να συνεχίσει να τρέχει με τη Red Bull. Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός είπε ότι θέλει να γίνουν βήματα εμπρός από την ομάδα, σε συνέντευξή του στο motorsport.com. 

Ύστερα, πρόσθεσε: «Ήμουν ανυπόμονος, σίγουρα. Πέρασα από αυτή τη φάση, γιατί δεν θέλω να φύγω από την F1 χωρίς πρωτάθλημα. Τουλάχιστον τώρα, πιστεύω σίγουρα ότι μπορώ να το κάνω. Το ψάχνω, καλύτερα τώρα παρά μέτά. Θα ήμασταν σε πολύ καλή θέση φέτος, αν τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί έτσι. 

Προσπαθήσαμε και κατακτήσαμε αρκετές θέσεις στο βάθρο όμως δεν κυνηγήσαμε ρεαλιστικά το πρωτάθλημα, οπότε αυτό πρέπει να γίνει του χρόνου από τη Red Bull, όπως το βλέπω εγώ. Συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι πρέπει του χρόνου να γίνει ένα μεγαλύτερο βήμα από αυτό που κάναμε φέτος για να με πείσουν ότι μπορώ να κερδίσω μαζί τους».

Best of internet