Χαίρει άκρας υγείας ο Φρανκ Γουίλιαμς

Gazzetta team
Χαίρει άκρας υγείας ο Φρανκ Γουίλιαμς
Σύμφωνα με την κόρη του, Κλερ, ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς είναι καλά στην υγεία του, αφού νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν μπορεί να κάνει ταξίδια.

Μακριά από τις πίστες είναι, πλέον, ο Σερ Φρανκ Γουίλιαμς, καθώς δεν είναι σε θέση να κάνει ταξίδια. Ο ιδιοκτήτης της Williams έχει διαγνωστεί με τετραπληγία, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο λόγω ίωσης. Ωστόσο, χαίρει άκρας υγείας, σύμφωνα με την κόρη του, Κλερ, η οποία έχει πάρει τα ηνία της ομάδας του Γκρόουβ.

«Έχει εμμονή με τα μηχανοκίνητα σπορ. Όλη η ζωή του πάντα ήταν και ακόμα είναι στη Formula1. Είναι κρίμα που δεν μπορεί, πλέον, να ταξιδέψει, αλλά εξακολουθεί να τη λατρεύει όσο και την πρώτη μέρα», δήλωσε η Κλερ στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.

Γεγονός που έχει αφήσει μόνη την Κλερ Γουίλιαμς στις πίστες, που νοσταλγεί τις παλιές καλές εποχές, όταν ήταν μαζί της η οικογένειά της, ενώ η ίδια θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα γεννήσει ένα αγοράκι. «Όταν βλέπω πώς έχει αλλάξει η οικογένειά μου, μου λείπει που οι γονείς μου δεν είναι πλέον εδώ (στις πίστες της F1).

Μεγάλωσα εδώ και θυμάμαι ότι η μαμά και ο μπαμπάς ήταν πάντα εδώ και τώρα είμαι μόνο εγώ», πρόσθεσε. Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά της ομάδας. «Για μας η σεζόν είναι απογοητευτική και πραγματικά απογοητευτική.

Υπάρχουν ομάδες, που έχουν κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από ό,τι εμείς στις εξελίξεις των μονοθεσίων. Ακόμα και τα τελευταία ένα ή δύο χρόνια η F1 έχει αλλάξει πάρα πολύ. Οι Ferrari, Mercedes και Red Bull με όλα τους τα χρήματα, χωρίς ελέγχους του κόστους, χωρίς νέους κανονισμούς κινητήρων, χωρίς νέους κατασκευαστές, υπάρχουν πολλές δυνάμεις που είναι εναντίον μας.

Όμως, ποτέ δε θα ξεχάσω το όνειρο μου να κερδίσει ξανά η Williams». Τέλος, να σημειωθεί ότι η Williams βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, τη στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πάνω από τους 100 σε τέτοια περίοδο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!