Φουλ της τεχνολογίας το ολοκαίνουργιο Subaru Impreza (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Φουλ της τεχνολογίας το ολοκαίνουργιο Subaru Impreza (pics)
Εμφανισιακά δεν το δείχνει, ωστόσο το νέο Impreza είναι ανανεωμένο από τα... θεμέλια και προσφέρει υψηλότατα επίπεδα ασφαλείας.

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης επέλεξε η Subaru να παρουσιάσει το νέο Impreza. Το μοντέλο βασίζεται στη Global Platform, που προσφέρει καλύτερα επίπεδα ακαμψίας στο πλαίσιο. Έτσι αποκρίνεται καλύτερα σε κάθε συνθήκη, έχει βελτιωμένο κράτημα και γρηγορότερες επιδόσεις.

Αρχικά, θα διατίθεται με τον ατμοσφαιρικό boxer των 1.6 λίτρων, με τα 114 άλογα και στη συνέχεια θα έρθει ο ισχυρότερος δίλιτρος των 156 ίππων. Σε κάθε περίπτωση το κιβώτιο θα είναι το Lineartronic της φίρμας, δηλαδή ένα αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) και θα συνεργάζεται με το περίφημο σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive.

Ο τομέας της ασφάλειας βαθμολογείται με άριστα στο νέο Impreza. Το ενεργό Cruise Control (ACC), το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος για την αποφυγή σύγκρουσης (Automatic Pre-Collision Braking) και η προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Departure Warning) είναι ένα μέρος του εξοπλισμού ενεργητικής ασφάλειας.

Στις φωτογραφίες, παρατηρούμε πως οι αλλαγές είναι μετρημένες, αλλά ουσίας. Η νέα μάσκα μαζί με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω του δίνουν πιο σύγχρονο αέρα και η παλέτα των χρωμάτων θα είναι επίσης αναβαθμισμένη. Αργότερα θα μάθουμε περισσότερα για τις τιμές και τις γρηγορότερες εκδόσεις του νέου Subaru Impreza.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!