Αριβαμπένε: «Να δείξουν την αξία τους οι Λεκλέρκ, Τζιοβινάτσι»

Gazzetta team
Αριβαμπένε: «Να δείξουν την αξία τους οι Λεκλέρκ, Τζιοβινάτσι»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε ξεκαθάρισε ότι οι Σαρλς Λεκλέρκ, Αντόνιο Τζιοβινάτσι θα πρέπει να δείξουν την αξία τους για να πάρουν μία θέση στη Ferrari.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Κάθε χρόνο υπάρχουν νεαροί οδηγοί, οι οποίοι περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία που θέλουν και να τρέξουν στη Formula1. Δύο εξ' αυτών είναι και οι Σαρλς Λεκλέρκ, Αντόνιο Τζιοβινάτσι, που αποτελούν παιδιά της Ferrari και βρίσκονται στην αναμονή για το... άλμα στη Scuderia. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν την εν λόγω ευκαιρία, όπως ξεκαθάρισε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

«Μιλώντας για τους νεαρούς οδηγούς, ο στόχος μας είναι να μεγαλώσουν και να τους δούμε μία μέρα στο μέλλον να είναι μαζί μας. Αυτός είναι ο τελικός στόχος. Όμως, πρώτα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στη Formula1», είπε ο επικεφαλής της ομάδας του Μαρανέλο στο ESPN.

Βέβαια, οι ίδιοι θα μπορέσουν να το πράξουν αυτό, σε περίπτωση που κερδίσουν μία θέση στη Sauber, μετά τη νέα συμφωνία των Ελβετών με τους Ιταλούς για την παροχή κινητήρων. Παράλληλα, το όνομά τους έχει... παίξει και για τη Ferrari ενόψει 2018, εφόσον η πιο ιστορική ομάδα του σπορ αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της με τον Κίμι Ραϊκόνεν, ή αλλιώς να αποφασίσει ο Iceman να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι ο Λεκλέρκ είναι πρωτοπόρος της Formula2 φέτος, ενώ ο Τζιοβινάτσι ήρθε δεύτερος πέρυσι στο GP2 και φέτος αντικατέστησε τον τραυματία Πασκάλ Βερλάιν στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν για λογαριασμό της Sauber.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!