Οίκος από τη Βουλγαρία μεταμορφώνει τη BMW Σειρά 3 (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Οίκος από τη Βουλγαρία μεταμορφώνει τη BMW Σειρά 3 (pics)
Άφθονο δέρμα, carbon look και πολλές ακόμη στιλιστικές λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη «τριάρα», η οποία έπεσε στα χέρια γνωστού βελτιωτή στα Βαλκάνια.

Ο Παγκοσμίου φήμης οίκος Carlex Design, που ειδικεύεται στις τροποποιήσεις εσωτερικών αυτοκινήτων, αποφάσισε να μεταμορφώσει ακόμη ένα μοντέλο. Αυτή τη φορά, την τιμητική της είχε η BMW Σειρά 3, όπου έγινε ακόμη πιο μοναδική, πολυτελής και σπορ.

Όπως βλέπουμε, η καμπίνα έχει επενδυθεί με δέρμα σχεδόν σε κάθε επιφάνειά της και σε πολλά σημεία, υπάρχει το οπτικό εφέ των ανθρακονημάτων (carbon). Το τελευταίο προσδίδει ακόμη περισσότερο στιλ και μοναδική σπορ εμφάνιση, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει το γενικότερο πολυτελές ύφος της μεσαίας BMW.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις λίγες φορές, που βελτιωτικός οίκος αναλαμβάνει την αναβάθμιση του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου και δεν... καίγονται τα μάτια μας. Τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι για κλάματα, όμως αυτή η Σειρά 3 είναι αρκετά πετυχημένη και κυρίως, ισορροπημένη. Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!