Κοντά σε... ανεπιθύμητο ρεκόρ ο Χούλκενμπεργκ!

Πέτρος Πιτσίνης
Κοντά σε... ανεπιθύμητο ρεκόρ ο Χούλκενμπεργκ!
Ο πιλότος της Renault πάει για να «σπάσει» ένα ρεκόρ που μόνο... καλό δεν είναι, αν δεν καταφέρει να πάρει μια από τις θέσεις του βάθρου στη Σιγκαπούρη.

Με μπόλικες επιτυχίες στο παλμαρέ του, από τις μικρές κατηγορίες, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ ήρθε σαν ένα ανερχόμενο ταλέντο στη Renault, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει. Το αντίθετο μάλιστα, αφού οδεύει προς ένα ρεκόρ που μόνο κολακευτικό δεν είναι. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να τον δούμε στο βάθρο για πολλούς και διάφορους λόγους και αν αυτό δεν συμβεί ούτε στη Σιγκαπούρη, θα είναι η 128η φορά.

Λιθουανία - Ελλάδα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Καλάθης σκοράρει τουλάχστον 15 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τρεις φορές είχε φτάσει στην πηγή και... νερό δεν ήπιε, αφού δεν πέτυχε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, παρά το γεγονός ότι είχε πάρει μια pole position την παρθενική του χρονιά στην F1. Αυτή τη στιγμή, ο οδηγός με τις περισσότερες συμμετοχές χωρίς βάθρο ισοβαθμεί με τον Χούλκενμπεργκ και είναι ο Άντριαν Σουτιλ, επίσης Γερμανός. Έτρεχε με το μονοθέσιο της Force India (2007-2013) και το 2014 πήγε στη Sauber, χωρίς να αλλάξει κάτι, αφού δεν ανέβηκε ποτέ του στο πόντιουμ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!