O Χούλκενμπεργκ «παίζει» με το νέο Renault Megane RS (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
O Χούλκενμπεργκ «παίζει» με το νέο Renault Megane RS (vid)
Από τη Formula 1 στο μπάκετ του νέου Megane RS κάθισε ο πιλότος της Renault, για να θαυμάσει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του νέου σπορ χάτσμπακ της μάρκας.

Το νέο Renault Megane RS θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες και η γαλλική μάρκα αξιοποίησε τον πιλότο της ομάδας της στην F1, ώστε να δώσει μια γεύση στο κοινό. Στο βίντεο μπορούμε να δούμε τον Νίκο Χούλκενμπεργκ να οδηγεί με γρήγορους ρυθμούς και κρίνοντας από την έκφραση του προσώπου του, το απολαμβάνει στο μέγιστο!

Όπως είναι λογικό, το αυτοκίνητο δεν προβάλλεται στο βίντεο παρά μόνο γρήγορα πλάνα σε συγκεκριμένα σημεία του. Βεβαίως έχουν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες, που δεν προέρχονται από τη μάρκα αλλά από κάποιον τρίτο (τις βρίσκετε παρακάτω). Όμως, ολοκληρωμένη άποψη θα έχουμε σε λίγες μέρες, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα στο πλαίσιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης. Οι φήμες μέχρι στιγμής λένε ότι θα χρησιμοποιεί ένα μοτέρ 1.8 ή 2.0 λίτρων, με το τούρμπο να υπάρχει σε κάθε περίπτωση και την ισχύ να κυμαίνεται γύρω στους 300 ίππους.

Θα προσφέρεται σε «απλή» έκδοση ή στην πιο ειδική "Cup", με την τελευταία να εστιάζει στους πιο σκληροπυρηνικούς και όσους έχουν πρόθεση να επισκέπτονται συχνά την πίστα. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου σασμάν των έξι σχέσεων ή ενός αυτόματου διπλού συμπλέκτη, ισάριθμων ταχυτήτων. Highlight του μοντέλου θα είναι η τετραδιεύθυνση, που θα το κάνει ακόμη πιο άμεσο και σταθερό στη γρήγορη οδήγηση. Αναμένουμε με υπομονή την επίσημη παρουσίασή του, για περισσότερες λεπτομέρειες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!