Μία πρεμιέρα πριν την πρεμιέρα στη Formula1

Gazzetta team
Μία πρεμιέρα πριν την πρεμιέρα στη Formula1
Η Liberty Media σκοπεύει να επαναλάβει το F1 Live London, αλλά σε ετήσια βάση λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, ώστε να δώσει ενέργεια στους οδηγούς.

Πριν το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας στο Σίλβερστοουν, η Formula1 είδε για πρώτη φορά στην ιστορία της όλες τις ομάδες να λαμβάνουν μέρος στο ίδιο σόου επίδειξης. Ο λόγος για το F1 Live London, με τους οδηγούς των ομάδων να είναι σχεδόν άπαντες παρόντες στο Λονδίνο για το ξεχωριστό αυτό event.

Κάτι που η Liberty Media θέλει να επαναλάβει, αλλά σύμφωνα με τον Σον Μπράτσις, θα πρόκειται για ένα kick-off event. Με άλλα λόγια, αυτό θα λαμβάνει χώρα πριν από την έναρξη της κάθε σεζόν, προκειμένου να δίνει ενέργεια στους οδηγούς ενόψει της πρεμιέρας. «Ο τύπος του event που κάναμε στο Λονδίνο θα μπορούσε να γίνεται μία φορά το χρόνο.

Αμβούργο – Λειψία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γουντ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το όραμά μας είναι να λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση, πριν ξεκινήσει η σεζόν. Όταν πήγα στη Μελβούρνη, δεν υπήρχε καθόλου ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Χρειαζόμασταν κάτι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν. Γι' αυτό, οραματίζομαι ένα kick-off event», δήλωσε αφεντικό του εμπορικού τμήματος της νέας ηγεσίας της F1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!