Mercedes: «Δύσκολα στη Σιγκαπούρη»

Πέτρος Πιτσίνης
Mercedes: «Δύσκολα στη Σιγκαπούρη»
H ομάδα της Mercedes γνωρίζει ότι το σιρκουί στο Marina Bay δεν είναι και το... καλύτερό της και δεν το κρύβει, λέγοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Ο ισχυρός κινητήρας των Mercedes δεν μπορεί να... ξεδιπλωθεί κατάλληλα στην πίστα της Σιγκαπούρης και για αυτό η ομάδα πιστεύει πως θα συναντήσει δυσκολίες. Είναι γνωστό ότι τα σιρκουί με μεγάλες ευθείες την ευνοούν ενώ όσα προϋποθέτουν σωστά αεροδυναμικά βοηθήματα, δίνουν αβαντάζ στη Ferrari. Ο Τότο Βολφ, «αφεντικό» στη Mercedes, λέει:

Αμβούργο – Λειψία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γουντ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Η Σιγκαπούρη δεν ήταν το καλύτερο μέρος για εμάς στο παρελθόν και ανακουφιστήκαμε φοβερά πέρσι όταν κερδίσαμε. Πιστεύω ακόμη ότι τα κύρια χαρακτηριστικά μιας πίστας ή ταιριάζουν στα αυτοκίνητα ή όχι και βλέπουμε φέτος ότι οι αργές πίστες με τις πολλές στροφές κολλάνε καλύτερα στη Red Bull και τη Ferrari. Δεν πιστεύω ότι είναι ένα μοτίβο που δεν σπάει. Όσο περισσότερο οδηγούμε το μονοθέσιο τόσο περισσότερα μαθαίνουμε για αυτό, εκεί είναι το κλειδί. Όπως κι αν έχει περιμένω πως θα είναι ένα δυσκολότερο Σαββατοκύριακο για εμάς, σε σχέση με αυτά της Μόντσα, του Σπα ή του Σίλβερστοουν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!