Eτσι θα είναι το επόμενο Kia Cee’d

Πέτρος Πιτσίνης
Eτσι θα είναι το επόμενο Kia Cee’d
Η κορεάτικη μάρκα θα αποκαλύψει στην Εκθεση της Φρανκφούρτης ένα πρωτότυπο, του οποίου τον σχεδιασμό θα υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό το Kia Cee’d της επόμενης γενιάς.

Η Kia επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τον νεανικό χαρακτήρα της με ένα τολμηρό πρωτότυπο, που θα αποκαλύψει στην Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (16 έως 24 Σεπτεμβρίου). Η κορεάτικη μάρκα θα παρουσιάσει στη γερμανική πόλη ένα κομψό και δυναμικό concept car, πάνω στο οποίο θα βασιστεί το μελλοντικό Kia Cee’d παραγωγής.

Το ντιζάιν του αεροδυναμικού πρωτότυπου προέρχεται από το ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Kia με έδρα τη…Φρανκφούρτη και σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το περίπτερο της μάρκας στην έκθεση.

Πρόκειται για μία εντελώς νέα σχεδιαστική προσέγγιση για την κορεάτικη εταιρεία, καθώς δημιούργησε ένα ‘’Hot Hatch’’ με μακρύ αμάξωμα και έντονα στοιχεία ενός coupe, τα οποία ωστόσο συνδυάζονται με την πρακτικότητα ενός κλασικού πεντάθυρου μοντέλου. Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως επίσης σε τι βαθμό θα ταυτίζεται ο σχεδιασμός του Cee’d παραγωγής με τη μελέτη, που θα αποκαλυφθεί επίσημα σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!