Σημαντική εβδομάδα για McLaren λόγω κινητήρων και Αλόνσο

Gazzetta team
Σημαντική εβδομάδα για McLaren λόγω κινητήρων και Αλόνσο
Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πως η ερχόμενη εβδομάδα είναι σημαντική για τη McLaren λόγω της διορίας στο θέμα των κινητήρων κι ελπίζει να υπάρχει μία απόφαση για το μέλλον του μέχρι τη Σιγκαπούρη.

Πιο νωρίς απ' ό,τι είχε πει φαίνεται ότι θέλει να αποφασίσει για το μέλλον του ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός είχε δηλώσει ότι θα το πράξει αυτό τον Οκτώβριο, όμως ελπίζει να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι μέχρι το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης σε δύο εβδομάδες.

Γι' αυτό, χαρακτήρισε σημαντική αυτή που έρχεται, αφού η McLaren θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον προμηθευτή κινητήρων. Στη Μόντσα έγιναν οι απαραίτητες επαφές, ώστε η Toro Rosso να πάρει τα μοτέρ της Honda και να αφήσει ελεύθερη τη Renault ελεύθερη για την ομάδα του Γουόκινγκ.

Κάτι που σημαίνει ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε και εξελίξεις. «Είναι σημαντική εβδομάδα για τη McLaren για να πάρει κάποιες αποφάσεις. Ελπίζουμε να ξέρουμε όλοι κάτι μέχρι τη Σιγκαπούρη. Πρέπει να συνεχίσω να κοιτάω τι πιθανότητες υπάρχουν για το μέλλον κι ελπίζω να υπάρξει μία απόφαση μέσα στον Σεπτέμβριο», δήλωσε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όσον αφορά το μέλλον του, αν αυτό δεν είναι με κάποιες εκ των Williams, McLaren, τότε υπάρχουν και τα IndyCar. Όπως αναφέρει, το Autoweek, ενδιαφέρονται δύο ομάδες για την απόκτησή του, η Chip Ganassi Racing Honda, με την οποία έτρεξε στην Ιντιανάπολις, και η Andretti Autosport.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!