Διασκέδασε ο Φέτελ

Gazzetta team
Διασκέδασε ο Φέτελ
Μπορεί να τερμάτισε τρίτος και ο αγώνας να μην ήταν τόσο καλός για τη Μόντσα, αλλά ο Σεμπάστιαν Φέτελ το διασκέδασε στον Ναό της Ταχύτητας, ειδικά στο βάθρο.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη μέσα στο... σπίτι της Ferrari, σ' ένα κακό Σαββατοκύριακο για τη Scuderia, και συνάμα έχασε την πρωτιά στη βαθμολογία, αφού είδε τον Λιούις Χάμιλτον να περνάει μπροστά με διαφορά τριών βαθμών.

Ωστόσο, ο Γερμανός το διασκέδασε, ειδικά στο βάθρο, όπου είχε την ευκαιρία να γίνει... ένα με τους tifosi και να τους βιντεοσκοπήσει ο ίδιος, αφού από κάτω επικρατούσε... πανικός. «Ήταν διασκεδαστικό. Η εκκίνησή μου δεν ήταν πολύ καλή και μου πήρε λίγο χρόνο να εμπιστευτώ το μονοθέσιο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ελλάδα – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Μετά από αυτό, ήμασταν λίγο απομονωμένοι. Δεν είχαμε τον ρυθμό των δύο πρωτοπόρων. Ακόμα κι αν ο αγώνας ήταν δύσκολος, ξέρω ότι έχουμε δυνατό μονοθέσιο και πως θα έχουμε δυνατό φινάλε στη σεζόν», ήταν τα λόγια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή, που ελπίζει να επιστρέψει στις νίκες στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!