Κάτω το κεφάλι και βήμα-βήμα ο Μπότας

Gazzetta team
Κάτω το κεφάλι και βήμα-βήμα ο Μπότας
Ο Βαλτέρι Μπότας τόνισε ότι προσπάθησε να κρατήσει κάτω το κεφάλι και να κερδίσει θέσεις βήμα-βήμα για να φτάσει μέχρι τη δεύτερη στον αγώνα της Μόντσα.

Από την τέταρτη θέση εκκίνησε τον αγώνα της Μόντσα ο Βαλτέρι Μπότας, αλλά γρήγορα βρέθηκε στη δεύτερη, αφού έκανε τις προσπεράσεις του στους πρώτους γύρους.

Ο Φινλανδός πέρασε δίχως προβλήματα τους Λανς Στρολ και Εστεμπάν Οκόν για να βρεθεί πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον και να κάνει έναν ήρεμο αγώνα από εκεί και μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας.

Αυτό που έκανε, λοιπόν, ο πιλότος της Mercedes ήταν να κρατήσει κάτω το κεφάλι και βήμα-βήμα να κερδίσει θέσεις, ώστε να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον Ναό της Ταχύτητας.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

«Όπως και του Λιούις (Χάμιλτον), η εκκίνηση ήταν δύσκολη. Απλά χρειάστηκε να κρατήσω κάτω το κεφάλι και να κερδίσω θέσεις βήμα-βήμα. Το μονοθέσιο ήταν πολύ δυνατό σήμερα, ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγοροι ήμασταν και ήταν χαρά μου που το οδηγούσα», δήλωσε ο Μπότας από το βάθρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!