Ραϊκόνεν: «Χαζή η καθυστέρηση»

Gazzetta team
Ραϊκόνεν: «Χαζή η καθυστέρηση»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν χαρακτήρισε χαζούς τους κανονισμούς και την καθυστέρηση στις κατατακτήριες δοκιμές της Μόντσα.

Το ατύχημα του Ρομάν Γκροζάν ήταν η αιτία για να έρθει η κόκκινη σημαία στις κατατακτήριες δοκιμές και η βροχή για να καθυστερήσει η επανέναρξη της διαδικασίας. Κάτι που ήταν χαζό, όπως είπε ο Κίμι Ραϊκόνεν, αναφερόμενος στους κανονισμούς. «Δεν ήταν εύκολο, πάλευα για πρόσφυση. Πρώτα απ' όλα, περιμέναμε για πολλές ώρες για τους χαζούς κανονισμούς, κατά τη γνώμη μου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η πρόσφυση και, όταν ξεκινήσαμε, υπήρχε πολύ νερό. Όμως, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι με τα βρόχινα ελαστικά επειδή αυτοί οι θεατές είναι εκεί στη βροχή. Χρειαζόμαστε ελαστικά που να μπορούμε να χειριζόμαστε το νερό, όντας στην πρώτη θέση.

Αφού είδαμε ότι είναι ολισθηρό παντού, προσπαθήσουμε να επιβιώσουμε και την ίδια στιγμή να πιέσουμε», δήλωσε, αρχικά, ο Iceman. Από εκεί και πέρα, πιστεύει ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη στο στεγνό στον αυριανό αγώνα, αφού το δελτίο καιρού κάνει για στεγνό αγώνα. «Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι.

Δοκίμασε την τύχη σου και μπες στην κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Τουλάχιστον για το μονοθέσιό μου πάλευα με την πρόσφυση. Ήταν το χειρότερο πράγμα. Ειδικά με τη χαμηλή κάθετη δύναμη, δεν μπορείς να φορτώσεις πολύ τα ελαστικά. Σήμερα είμαστε μακριά από το ιδανικό, αλλά αυτό είναι ό,τι πήραμε.

Αύριο θα εκκινήσουμε από ελαφρώς καλύτερη θέση, θα δούμε πώς θα αλλάξει ο καιρός, όμως στο στεγνό σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι», πρόσθεσε ο Φινλανδός, ο οποίος θα εκκινήσει από την πέμπτη θέση λόγω των ποινών των Μαξ Φερστάπεν και Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!