Βλέπει νίκες το 2018 ο Αλόνσο

Πέτρος Πιτσίνης
Βλέπει νίκες το 2018 ο Αλόνσο
Δεν τα παρατάει ο Ισπανός και αναφέρει ότι το 2018 θα κάνει ο,τι μπορεί για να κερδίζει, ακόμη κι αν χρειαστεί να φύγει από τη Formula 1!

Μετά από άλλη μια όχι και τόσο καλή χρονιά, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, θέλει να επιστρέψει στις παλιές του δόξες.

Ο Ισπανός θα σκεφτεί μέσα στο Σεπτέμβρη και θα αποφασίσει για το μέλλον του, γιατί θέλει μια ομάδα με ένα καλό αυτοκίνητο για να μπορέσει να κερδίσει. Μπορεί οι «καλές» θέσεις στην F1 να είναι ήδη πιασμένες, ωστόσο ο Αλόνσο είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι μπορεί να πάρει νίκες το 2018, ακόμη κι αν χρειαστεί να φύγει από την F1, όπως είπε ο ίδιος την Παρασκευή.

«Θα κάτσω και θα εξετάσω όλες τις επιλογές μου και ύστερα θα καταλήξω στην καλύτερη, πρέπει να αποφασίσω. Πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις στην αγορά που θα με κάνουν να κερδίζω του χρόνου, αυτή είναι η μόνη μου επιθυμία και αν δεν καταφέρω να βρω ή να δω αυτή την ομάδα, θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζω, όπου κι αν πάω. Πιστεύω όμως ότι θα τα πάω καλά και είμαι αισιόδοξος» πρόσθεσε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!