Έχει υπογραφές να βάλει ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Έχει υπογραφές να βάλει ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον έχει να βάλει υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο με τη Mercedes, αλλά δε βιάζεται, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, αλλά γίνεται από τώρα... ντόρος για το νέο συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Η υπάρχουσα συμφωνία λήγει στο τέλος του 2018, όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές θέλουν να... προσέχουν για να έχουν, ειδικά από τη στιγμή που ο Σεμπάστιαν Φέτελ... έδεσε με τριετές στη Ferrari.

Ωστόσο, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής δε βιάζεται, αν και έχει να βάλει υπογραφές, αφού στόχος του είναι η ανανέωση της συνεργασίας του με τα «ασημί βέλη». Επίσης, ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε επαφές με άλλες ομάδες. «Δεν ξέρω αν κάποιος περιμένει να υπογράψω ένα τριετές συμβόλαιο. Δεν αλλάζει τίποτα για μένα.

Το πλάνο είναι να επεκτείνω με την ομάδα, κάτι που θα κάνω σε κάποιο σημείο στο δεύτερο μισό της σεζόν ή προς το τέλος της χρονιάς. Δεν υπάρχει βιασύνη και ακόμα έχω άλλον έναν χρόνο. Το προηγούμενο συμβόλαιο ανανεώθηκε στα μισά εκείνης της χρονιάς, που έληγε. Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι δεσμευμένη σε μένα και ποτέ δεν έχω σηκώσει το τηλέφωνο να μιλήσω με άλλες ομάδες.

Δεν προσπαθώ να ζυγίσω τις επιλογές μου και αν το έκανα, θα τηλεφωνούσα στον Τότο (Βολφ) και θα έλεγα ''απλά βλέπω ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες''. Όμως, τώρα δεν είναι στα πλάνα μου να το κάνω αυτό», είπε, αρχικά.

Όσο για την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του φορώντας τα κόκκινα, όταν θα τελειώσει το συμβόλαιο του Φέτελ το 2020, τόνισε πως έχουν γίνει τα πλάνα για το μέλλον. «Όσον αφορά τα πλάνα που έχω για τα πέντε ή έξι χρόνια, που μου απομένουν στο άθλημα, αυτό το κομμάτι του παζλ έχει μπει στη θέση του. Αυτό κάνει την απόφασή μου ακόμα πιο εύκολη», πρόσθεσε.

Όμως, ο Νίκι Λάουντα αποκάλυψε στο... περιθώριο του Γκραν Πρι του Βελγίου ότι υπήρξαν επαφές με τον Φέτελ εντός του καλοκαιριού, κάτι για το οποίο είναι ενήμερος ο Χάμιλτον. «Είμαι ενήμερος για το ποιος επικοινωνεί με την ομάδα και αυτό έχει να κάνει με την καλή συνεργασία με τον Τότο. Είναι πολύ ανοιχτός για το ποιος τηλεφωνεί.

Είναι ενδιαφέρον κάποιες φορές να ακούς ποιος παίρνει τηλέφωνο και ποιος προσπαθεί να πάρει τη θέση μου ή αυτή στη διπλανή πόρτα. Μετά να βλέπεις, να παρακολουθείς αυτές τις κλήσεις και τις κινήσεις που γίνονται, όπως για παράδειγμα η υπογραφή του Σεμπάστιαν (Φέτελ)». Έτσι, φαίνεται πως αργά ή γρήγορα ο Χάμιλτον θα βάλει τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και πάλι... χρυσό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!