Φερστάπεν: «Ανοιχτές οι πόρτες στη Ferrari»

Gazzetta team
Φερστάπεν: «Ανοιχτές οι πόρτες στη Ferrari»
Ο Μαξ Φερστάπεν θα συνεχίσει στη Red Bull και το 2018, όμως τόνισε ότι οι πόρτες στη Ferrari παραμένουν ανοιχτές.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Παρακολούθησε την ταινία δράσης της bwin, μάντεψε το νικητή και μπες στη μεγάλη κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Η υπογραφή του Σεμπάστιαν Φέτελ σε νέο τριετές συμβόλαιο με τη Ferrari έφερε τις αντιδράσεις των πιλότων της Red Bull, αφού τα ονόματα αμφότερων ακούστηκαν για ενδεχόμενο... μετακόμισης στη Scuderia.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο απέρριψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ δεν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ανανέωσε ο Γερμανός με την ομάδα του Μαρανέλο, από τη στιγμή που έπραξε το ίδιο και ο Κίμι Ραϊκόνεν. «Αφού είδα ότι επέκτειναν το συμβόλαιο του Κίμι, δεν εξεπλάγην που είδα και τον Σεμπ να υπογράφει.

Ήξερα ότι η παρουσία του Κίμι εκεί ήταν μία μικρή ασφάλεια για τον Σεμπ, είναι άνετος με αιυτό. Οπότε αφού υπέγραψε ο Κίμι, ήξερα ότι ο Σεμπ θα υπογράψει συμβόλαιο για μερικά χρόνια ακόμα», είπε ο Αυστραλός. Από τη μεριά του, όμως, ο Μαξ Φερστάπεν τόνισε ότι δεν έκλεισαν οι πόρτες στους κόκκινους. «Νομίζω ότι τα κατάφερε καλά.

Είναι καλό για εκείνον να μείνει τρία ακόμα χρόνια. Δεν έχουν κλείσει οι πόρτες (στη Ferrari). Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει σημασία ποιος είναι δίπλα μου και σε ποια ομάδα», ήταν τα λόγια του Ολλανδού.

Προφανώς, έχει στο μυαλό του ότι κάποια στιγμή ο Ραϊκόνεν θα αποσυρθεί, ώστε να μείνει κενή η θέση δίπλα στον Φέτελ. Άλλωστε, δε θα έλεγε όχι σε μία τέτοια εξέλιξη, με δεδομένο ότι δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο μέλλον, ειδικά αν η Ferrari συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και επιστρέψει σε μέρες δόξας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!