Η βροχή ήρθε, οι χρόνοι έφυγαν στο Σίλβερστοουν

Πέτρος Πιτσίνης
Η βροχή ήρθε, οι χρόνοι έφυγαν στο Σίλβερστοουν
Η τρίτη περίοδος δοκιμών στο Σίλβερστοουν έγινε με υγρή πίστα, γεγονός που δεν επέτρεψε τη βελτίωση των χρόνων. Κράτσλοου, Ρόσι και Βινιάλες παραμένουν οι κορυφαίοι.

Ο Βρετανός Κράτσλοου (LCR Honda) παραμένει στην κορυφή των χρόνων στις ελεύθερες δοκιμές, αφού στην τρίτη περίοδο, σήμερα το πρωί, η βροχή που έπεσε δεν άφησε πολλά περιθώρια.

Ο Α. Εσπαργκαρό (Aprilia) διατηρεί επίσης την εκπληκτική τέταρτη θέση που του επιτρέπει να περνά άμεσα στο Q2. Μάρκεζ, Λορένθο, Ζαρκό, Π. Εσπαργκαρό (KTM), Ντοβιτσιόζο και Ρέντινγκ (Pramac Ducati) είναι οι υπόλοιποι οδηγοί που δεν θα χρειαστεί να υποστούν τη βάσανο του Q1.

Αυτό σημαίνει πως δύο μεγάλα ονόματα, ο Πεντρόσα με Honda και ο Φόλγκερ με τη Yamaha της δορυφορικής ομάδας Tech 3, θα πρέπει να παλέψουν στο Q1 για να περάσουν στο Q2 και να βρεθούν σε μια καλή θέση στο grid.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ρόμα – Ιντερ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τη μάχη των κατατακτήριων θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε live μέσα από την ενότητα inMotion του gazzetta.gr, οπότε σας περιμένουμε όλες και όλους πάλι εδώ, λίγο πριν τις 16:10 ώρα Ελλάδας σήμερα, Σάββατο 26 Αυγούστου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!