Επιβεβαίωση για Φαντόρν από McLaren

Πέτρος Πιτσίνης
Επιβεβαίωση για Φαντόρν από McLaren
Η βρετανική ομάδα ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιο του νεαρού Βέλγου πιλότου της για το 2018, δίνοντας τέλος στις φήμες αποχώρησής του.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Παρόλο που η θέση του Φαντόρν δεν ήταν υπό αίρεση, καθώς έχει πολυετές συμβόλαιο με την McLaren από τότε που εντάχθηκε στο πρόγραμμα νέων οδηγών, η ομάδα του Woking, ξεκαθάρισε τις αμφιβολίες για το μέλλον του οδηγού της, επιβεβαιώνοντας την παραμονή του.

Ο 25χρονος Στόφελ Φαντόρν δήλωσε «ευτυχής που η ομάδα έχει ανακοινώσει επισήμως ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτήν τον επόμενο χρόνο, γιατί θα μπορέσω να πλησιάσω το δεύτερο μισό της σεζόν, με πλήρη αφοσίωση στο έργο μου: που δεν είναι άλλο από τον μπορέσω να πάρω το καλύτερο από το αυτοκίνητό μου, τους μηχανικούς μου και τον εαυτό μου».

Ο Φαντόρν, πρωταθλητής GP2 του 2015, βρίσκεται στην McLaren από το 2013 και, παρότι φέτος τα αποτελέσματά του δεν είναι τα καλύτερα –όχι φυσικά λόγω δικής του μόνο υπαιτιότητας- η ομάδα τον στηρίζει απόλυτα.

Όπως δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, o Έρικ Μπουλιέ, «όταν ανακοινώσαμε στο τέλος του 2016 ότι ο Στόφελ θα ερχόταν στη McLaren, δεσμευτήκαμε ότι το σχέδιό μας ήταν πως θα αγωνιζόταν για εμάς αρκετά χρόνια Αυτό το σχέδιο δεν έχει αλλάξει και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για εμάς την επόμενη σεζόν. Όπως και όλοι οι νέοι οδηγοί, έπρεπε να μάθει πολλά στο πρώτο μισό της πρώτης του σεζόν στην Φόρμουλα 1, αλλά έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σ 'αυτόν, καθώς εξελίσσεται και γίνεται όλο και καλύτερος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!