Maxi έκδοση για το ηλεκτρικό van της Nissan

Πέτρος Πιτσίνης
Maxi έκδοση για το ηλεκτρικό van της Nissan
Με μεγαλύτερο μήκος και ύψος το e-NV200 είναι απόλυτα αθόρυβο και εξαιρετικά οικονομικό, ταυτόχρονα όμως ικανό να μεταφέρει φορτία πολύ μεγάλου όγκου.

ο Nissan e-NV200 είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν στην κατηγορία του, καθώς αποτελεί την τέλεια λύση μεταφοράς τόσο για οικογένειες, όσο και για επιχειρήσεις, συνδυάζοντας τα οφέλη του καταξιωμένου NV200 της Nissan με την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων του πρώτου σε πωλήσεις στον κόσμο αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, του Nissan LEAF.

Τώρα στην έκδοση Maxi που κατασκευάζεται σε συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή επαγγελματικών αμαξωμάτων Voltia, το e-NV200 καλύπτει ακόμα μεγαλύτερο εύρος μεταφορικών υπηρεσιών όπως αυτές των ταχυδρομικών, των πωλήσεων επίπλων και όσων σχετίζονται με την μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου.

Το Nissan e-NV200 Maxi μπορεί να χωρέσει έως 8m3 φορτίου και να μεταφέρει έως και 600 κιλά, ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 140 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση.

Το Nissan e-NV200 Maxi έχει ήδη ενταχθεί στον στόλο των εταιρειών ταχυδρομικών υπηρεσιών PostNL στην Ολλανδία και DPD στην Σλοβακία, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα και να επιτύχουν τους στόχους αειφόρου ανάπτυξης που έχουν θέσει.

Πέρα από τα προφανή περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, οι ιδιοκτήτες του e-NV200 Maxi επωφελούνται από το χαμηλό κόστος λειτουργίας του, αλλά και από την ομαλή και σχεδόν αθόρυβη κύλιση που προσφέρει.

Οι ιδιοκτήτες του Nissan e-NV200 Maxi μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εγγύηση πέντε χρόνων / 100.000 χιλιομέτρων της Nissan. Αυτά, φυσικά, συμβαίνουν στην Εσπερία όπου υπάρχουν κίνητρα αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και υποδομές φόρτισης. Διότι στη χώρα μας τα ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία σε λιγότερο από μια δεκαετία θα αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των συνολικών πωλήσεων νέων αυτοκινήτων, αντιμετωπίζονται σαν εξωγήινα κατασκευάσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!