Νέο «αίμα» φέρνει η Lexus στη Φρανκφούρτη

Πέτρος Πιτσίνης
Νέο «αίμα» φέρνει η Lexus στη Φρανκφούρτη
Οι Ιάπωνες θα μας γνωρίσουν δύο νέα μοντέλα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, όπου θα πραγματοποιηθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Φέτος, αρκετοί κατασκευαστές «προσπερνούν» την έκθεση της Φρανκφούρτης, όμως η Lexus δεν είναι ένας από αυτούς. Αντιθέτως, θα μας συστήσει και δύο ανανεωμένα της μοντέλα, που μπορεί να έχουν ήδη παρουσιαστεί όμως δεν έχουν κάνει πρεμιέρα σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Η πολυτελής μάρκα θα φέρει το νέο NX, που ξεχωρίζει από το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος του. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της Lexus έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση, που του προσφέρει καλύτερη άνεση από πριν αλλά και καλύτερη οδική συμπεριφορά, με περισσότερο σπορτίφ κράτημα.

Η έκδοση 200t θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο τούρμπο δίλιτρο βενζινοκινητήρα και η πιο φιλική προς το περιβάλλον 300h πάει «πακέτο» με ένα μοτέρ 2.5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες. Εκτός από το NX, το νέο CT200h θα βρίσκεται στο περίπτερο της μάρκας. Μια ακόμη καλύτερη καμπίνα επιβατών και νέα εξοπλιστικά στοιχεία είναι οι δύο βασικότερες διαφορές του από το προηγούμενο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!