Προβλέπει δυσκολίες η Toro Rosso

Πέτρος Πιτσίνης
Προβλέπει δυσκολίες η Toro Rosso
Οι δύο επόμενοι αγώνες δεν είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα της Toro Rosso και αυτό το γνωρίζει η ίδια η ομάδα, λέγοντας ότι θα δημιουργηθούν «προβλήματα».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Φέτος η Toro Rosso διάλεξε τον κινητήρα της Renault, έναντι τον αντίστοιχο της Ferrari που «φορούσε» πέρσι και έτσι το Γκραν Πρι του Βελγίου και της Ιταλίας, που η ταχύτητα παίζει μεγάλο ρόλο, θα τη δυσκολέψουν. Το αφεντικό της Toro Rosso, Φραντζ Τοστ, θεωρεί ότι και οι δύο αγώνες θα είναι δύσκολοι και εξηγεί:

«Οι μεσαίας ταχύτητας στροφές είναι το δυνατό μας σημείο, όπου ο κινητήρας δεν παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Ο Καναδάς, η Αυστρία, το Μπακού και το Σίλβερστοουν είναι μερικές καλές πίστες. Πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στη Σιγκαπούρη, στις ΗΠΑ αλλά και στην Ιαπωνία. Δυσκολίες προβλέπω στο Σπα και τη Μόντσα, έχουν τεράστιες ευθείες που απλώς χρειάζεσαι την ισχύ του κινητήρα σου και όλοι γνωρίζουμε, ότι εκεί υστερούμε».

Ο Τοστ στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αναβαθμίσαμε το αυτοκίνητο, έχουμε σημειώσει πρόοδο. Όμως, το μπάτζετ μας είναι σχετικά περιορισμένο. Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την πορεία των κορυφαίων ομάδων στο κομμάτι των αναβαθμίσεων, καθώς αυτοί έχουν τρεις και τέσσερις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Πρέπει πάντα να υπολογίζουμε τι κάνουμε, πώς το κάνουμε και μέχρι στιγμής, οφείλω να παραδεχτώ ότι έχουμε κάνει μια πραγματικά καλή δουλειά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!