Προσοχή στην Ε.Ο. Κορίνθου - Πάτρας

Προσοχή στην Ε.Ο. Κορίνθου - Πάτρας

Προσοχή στην Ε.Ο. Κορίνθου - Πάτρας

Όσοι επιστρέφετε από ή αναχωρείτε για διακοπές, προσοχή στις σήραγγες Παναγοπούλας όπου θα υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κοινοπραξίας κατασκευής της νέας Ε.Ο. Κορίνθου - Πάτρας, τα βράδια της Τρίτης 22/08 και της Τετάρτης 23/08, από τις 20:00 το βράδυ έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης, θα εφαρμοστεί κυκλοφοριακή ρύθμιση στην περιοχή σηράγγων Παναγοπούλας του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών (μεταξύ των ΧΘ 187,050 και 196,7).

Κατά τη διάρκειά τους και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας θα εκτρέπονται τοπικά εκτός των σηράγγων στον βόρειο κλάδο και την παράπλευρη βοηθητική οδό της βόρειας σήραγγας, όπως φαίνεται στο ακόλουθο διάγραμμα στη συνέχεια.
 
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση δοκιμών και ελέγχων του εξοπλισμού των σηράγγων από τον αρμόδιο κατασκευαστή.
 
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Best of internet