Ο Καλ Κράτσλοου αποκτά team-mate

Gazzetta team
Ο Καλ Κράτσλοου αποκτά team-mate
Oι θέσεις των ομάδων για το 2018 συμπληρώνονται, με την LCR να κάνει το μεγάλο βήμα και να τοποθετεί δίπλα στον έμπειρο Καλ Κράτσλοου, τον Τακάκι Νακαγκάμι, με τις ευλογίες φυσικά της Honda και του HRC.

Ο Τακάκι Νακαγκάμι προάγεται από την Moto2 και ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία, με την υποστήριξη της Honda, στο πλαίσιο της εθνικής γραμμής των ιαπώνων να θέλουν να προωθήσουν δικά τους παιδιά στον διάσημο θεσμό στον οποίο συμμετέχουν ως εργοστάσιο. Ο τελευταίος ιάπωνας επαγγελματίας οδηγός που συμμετείχε στο MotoGP ήταν ο Χιρόσι Αογιάμα, με την ομάδα του Aspar το 2014.

Ο ίδιος ο Λούτσιο Τσεκινέλο αναφέρει «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε την συμμετοχή του Τακάκι ως το νεότερο μέλος της ομάδας μας, που θα επεκταθεί με ακόμα περισσότερους έμπειρους μηχανικούς για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ερχομός του Νακαγκάμι, παράλληλα με τον έμπειρο και τρομερά ικανό Καλ Κράτσλοου, σηματοδοτεί την εκπλήρωση των φιλοδοξιών μας στο σπορ. Είμαι πραγματικά ευτυχής για όλη την ομάδα της LCR Honda, και δεν βλέπω την ώρα να δουλέψουμε με έναν τόσο ανερχόμενο νεαρό οδηγό σαν τον Τάκα. Η ομάδα και το HRC θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια που θα κάνει ο Τακάκι και θα τον βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!