Αθόρυβο και ταχύτατο "κτήνος" (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Αθόρυβο και ταχύτατο "κτήνος" (vid)
Το Renault Zoe e-Sport Concept, μπορεί να διαθέτει το χαρούμενο και συμπαθητικό παρουσιαστικό του μοντέλου παραγωγής αλλά είναι ένα πραγματικό τέρας.

Πρωτότυπο μεν αλλά χαρακτηριστικό των μελλοντικών εξελίξεων στα αγωνιστικά και σπορ αυτοκίνητα, το Renault Zoe e-Sport Concept ενσωματώνει όλη την εμπειρία της Renault από την Formula - e, στην οποία έχει κατακτήσει ήδη δύο πρωταθλήματα.

Για την ακρίβεια, το μικρό τρίθυρο αμάξωμα που αισθητικά αναπράγει τη σχεδίαση του ηλεκτρικού Zoe παραγωγής, έχει στο εσωτερικό του όλο το σύστημα κίνησης του αγωνιστικού μονοθέσιου.

Φανταστείτε 460 ίππους άμεσα διαθέσιμους, μέσω δύο ηλεκτρικών κινητήρων με τεράστια ροπή που μεταφέρουν ισχύ και στους δύο άξονες, εμπρός και πίσω.Το Renault Zoe e-Sport Concept δεν είναι μόνο ένας φονέας γιγάντων, αλλά και ένα εξόχως συναρπαστικό αυτοκίνητο στο δρόμο και στην πίστα.

Το μόνο που κάποιοι δεινόσαυροι της αυτοκίνησης θα μπορούσαν να ζητήσουν, είναι το κροτάλισμα ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, για να ολοκληρωθεί η εμπειρία. ‘Οσον αφορά εμάς, αυτό είναι το τελευταίο που θα ζητούσαμε, αν είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το Renault Zoe e-Sport Concept.
Αν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του μέλλοντος του μοιάζουν έστω και λίγο, τότε καλώς να έρθουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!