Σκέτη αμαρτία η Aston Martin Zagato Speedster

Πέτρος Πιτσίνης
Σκέτη αμαρτία η Aston Martin Zagato Speedster
Κατακκόκινη όπως το πάθος που αποπνέει, η ειδική αυτή έκδοση της Vanquish Convertible θα γίνει κτήμα μόνο 28 οδηγών σε όλο τον κόσμο.

Οι εκδόσεις Zagato της Aston Martin Vanquish ξεκίνησαν το 2016 και πλέον ανακοινώθηκαν δύο επιπλέον, οι Speedster και Shooting Brake.

Συνολικά μόλις 325 Zagato θα κατασκευαστούν (Coupe, Volante, Speedster και Shooting Brake), με την τελευταία εκδοχή να παρουσιάζεται το 2018.

Μέχρι στιγμή, η speedster είναι η πιο εντυπωσιακή της γκάμας αλλά και η πιο σπάνια, καθώς όλες οι υόλοιπες θα κατασκευαστούν σε 99 αντίτυπα η κάθε μια.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ένα ειδικά κατασκευασμένο αμάξωμα από ίνες άνθρακα και εντυπωσιακή αισθητική, που βασίζεται φυσικά στο μοντέλο Vanquish με πολλά όμως ιδιαίτερα στοιχεία, όπως τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, οι προφυλακτήρες και τα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Στα μηχανικά μέρη ο V12 κινητήρας του μοντέλου παραμένει ως έχει, με απόδοση 592 ίππων, να μεταδίδονται στους πίσω τροχούς΄μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Οι τιμές της νέας Speedster παραμένουν μυστικές ανάμεσα στους ελάχιστους αγοραστές της, καθώς όλες έχουν ήδη προπωληθεί. Αν είστε ανάμσα στους φανατικούς της μάρκας και θέλετε κάτι λιγότερο αποκλειστικό αλλά επίσης ιδιαίτερο, παραγγείλτε τη shooting brake. Προς θεού, μη ρωτήσετε πόσο κοστίζει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!