Άνετα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια

Γιώργος Βαρίνος
Άνετα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια
Η αυτόματη εκδοχή του Opel Corsa είναι αγχολυτική τόσο για την ευκολία οδήγησης που προσφέρει, όσο και διότι με το σύστημα OnStar ο οδηγός δεν νοιώθει ποτέ μόνος.

Η πέμπτη γενιά του Opel Corsa διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά για τα οποία το μοντέλο αγαπήθηκε σε όλη την Ευρώπη και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμπορική πορεία: ευρυχωρία, άνεση, πληρότητα εξοπλισμού και ασφάλεια. Σε αυτά προσθέστε και το πρωτοποριακό σύστημα OnStar, που προσφέρεται πλέον και στην Ελλάδα. Με το πάτημα ενός κουμπιού, εκτός της περίπτωσης ατυχήματος όπου ενεργοποιείται αυτόματα, ο οδηγός έχει στη διάθεσή σου έναν σύμβουλο της Opel για να τον βοηθήσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Εκτός του να εντοπίζει κλεμμένα αυτοκίνητα, καλεί σε άμεση βοήθεια όταν αυτό είναι αναγκαίο, μπορεί επίσης να ξεκλειδώνει αυτοκίνητα από απόσταση, να «κατεβάζει» προορισμούς απευθείας στο σύστημα GPS του αυτοκινήτου, να πραγματοποιεί ελέγχους και να αποστέλλει emails για την κατάσταση του οχήματος. Τελευταία στις προαναφερόμενες υπηρεσίες, προστέθηκαν νέες, όπως κράτηση ξενοδοχείου και εύρεση χώρου στάθμευσης, μαζί με εισαγωγή στο νέο κόσμο της 4G ταχύτητας και της μετατροπής πλέον ενός Opel, σε Wi-Fi hotspot.
Το Corsa ξεπερνά...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!