Ένα αμερικανικό σύμβολο αρχίζει να εκλείπει

Ένα αμερικανικό σύμβολο αρχίζει να εκλείπει

Ένα αμερικανικό σύμβολο αρχίζει να εκλείπει

Τα Ford Crown Victoria, που χρησιμοποιούσαν για πολλά χρόνια οι αστυνομικές δυνάμεις των ΗΠΑ, βγαίνουν σιγά σιγά στη σύνταξη μετά από μια επιτυχημένη καριέρα! 

Τα χαρακτηριστικά περιπολικά που χρησιμοποιεί η αστυνομία των ΗΠΑ οδεύουν προς... συνταξιοδότηση, καθώς βρίσκονται για χρόνια σε υπηρεσία! Ακόμη κι αν κάποιος δεν έχει περάσει τον Ατλαντικό, δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει το Ford Crown Victoria, μέσα από τις χιλιάδες ταινίες που εμφανίζεται! Για την ιστορία, το μοντέλο εφοδιαζόταν με έναν V8 κινητήρα των 4.6 λίτρων, που έδινε ικανοποιητικές επιδόσεις στο όχημα. 

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι η αξιοπιστία του, μαζί με την απλότητα της κατασκευής του το καθιστούσαν ιδανικό για αυτή τη χρήση. Το τμήμα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου της Νεβάδα παρόπλισε το τελευταίο Crown Victoria που είχε στο στόλο του και αυτό θα γίνεται σιγά σιγά από όλα τα τμήματα. 

Οι αντικαταστάτες του είναι τα νέα Dodge Charger και τα Ford Explorer, που όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί έχουν κάποια πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα είναι πολύ πιο ασφαλή, διαθέτουν συστήματα που επιτρέπουν να χειρίζονται τις συσκευές τους χωρίς να πρέπει να σταματήσουν και είναι γενικώς, πολύ πιο εύχρηστα. 

Best of internet