Έρχεται η κορυφαία ηλεκτρική McLaren!

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται η κορυφαία ηλεκτρική McLaren!
Μια νέα κατηγορία αυτοκινήτων ετοιμάζεται να βγει στην αγορά, τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα hypercars, δηλαδή και η McLaren θέλει να είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που θα παρουσιάσει ένα τέτοιο δημιούργημα.

Μετά την υβριδική και κορυφαία P1, η McLaren θέλει να αξιοποιήσει τις ηλεκτρικές της γνώσεις και ετοιμάζεται να λανσάρει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο, όπως αναφέρει το συνήθως έγκυρο βρετανικό Autocar. Ακόμη το αυτοκίνητο δεν έχει ονομαστεί και το πρότζεκτ είναι σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο δεν είναι τόσο μακριά από την παραγωγή.

Το αγγλικό περιοδικό αναφέρει πως αρχικά, ένα τέτοιο πρωτότυπο θα ήταν η ιδανική βάση δοκιμών για τα επερχόμενα υβριδικά μοντέλα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, άρεσε σαν ιδέα και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο πήρε ήδη το πράσινο φως. Υπολογίζουμε ότι μέχρι και το 2020 θα έχουμε ήδη δει το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή, δεν γνωρίζουμε όμως αν θα έχει βγει ως τότε στην παραγωγή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η McLaren θέλησε να πιάσει στον ύπνο τους τρεις βασικούς ανταγωνιστές της, Ferrari, Porsche και Lamborghini και πιθανότατα, το κατάφερε!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!