Τελευταίες δοκιμές για τη νέα Porsche Cayenne

Πέτρος Πιτσίνης
Τελευταίες δοκιμές για τη νέα Porsche Cayenne
Το δημοφιλές μεγάλο SUV της Porsche ετοιμάζεται για να αλλάξει «γενιά» και η νέα αν και βρίσκεται ακόμη σε φάση εξέλιξης, είναι πολύ κοντά στην παρουσίασή της.

Καλά νέα φέρνει η Porsche στους φίλους των μεγάλων SUV καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα Cayenne. Το ανανεωμένο μοντέλο, σύμφωνα με το αμερικανικό Car and Driver, θα το δούμε στις 29 Αυγούστου με ένα μικρό (για τα δεδομένα της Cayenne) τούρμπο V6 μοτέρ. Το μεγαλύτερο, επίσης τούρμπο, V8 δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του και η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο πλαίσιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο.

Αργότερα θα δούμε και τις υβριδικές εκδόσεις, με την ισχυρότερη να βρίσκεται στο επίπεδο της αντίστοιχης Panamera και να αποδίδει περίπου 700 ίππους! Όσο για τα Diesel μοτέρ, η Porsche θα τα καθυστερήσει αρκετά και θα τα δούμε μέσα στο 2018, το νωρίτερο. Ωστόσο θεωρείται απίθανο να λανσαριστούν στην Ευρώπη, οπότε όποιος θελήσει να αγοράσει μια Cayenne, θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στις «απλές» βενζινοκίνητες και τις υβριδικές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!