Φλέρταρε με το θάνατο ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Πέτρος Πιτσίνης
Φλέρταρε με το θάνατο ο Τζέρεμι Κλάρκσον
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, μια πνευμονία πήγε να τον... στείλει κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ισπανία και γλίτωσε στο τσακ από την ασθένεια.

Μια «βαριά» πνευμονία πέρασε ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, Τζέρεμι Κλάρκσον, όσο βρισκόταν στην Ισπανία για διακοπές. Ο Βρετανός, που πλέον παρουσιάζει το "The Grand Tour" στο ιντερνετικό κανάλι Amazon, δήλωσε ότι παραλίγο να πεθάνει από αυτή, σύμφωνα με τα λόγια των γιατρών.

Ο Μαρκ Σπιτζ που τον παρακολουθούσε στο νοσοκομείο του είπε: «Τα επίπεδα CRP (αντιδρώσα πρωτεΐνη C) στον οργανισμό ενός υγιούς ανθρώπου κυμαίνεται γύρω στο 5, εσύ έχεις 337. Αν δεν κάνεις ο,τι σου πω, θα πεθάνεις». Ακόμη και μετά τα σκληρά και αρκετά απότομα λόγια του γιατρού, ο Κλάρκσον δεν έχασε το χιούμορ του.

Ανέβασε μια φωτογραφία του Τζέιμς Μέι γράφοντας ότι είναι το μόνο «λειτουργικό» μέλος της τριάδας παρουσίασης του "The Grand Tour", ύστερα από τη δική του ασθένεια και το τρακάρισμα του Ρίτσαρντ Χάμοντ στην Ελβετία πριν από μερικές μέρες. Πλέον, ο ιδιόρρυθμος Βρετανός χαίρει άκρας υγείας και τον περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια της εκπομπής του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!