Χόρνερ: «Δεν δελεάζεται από Mercedes και Ferrari ο Φερστάπεν»

Πέτρος Πιτσίνης
Χόρνερ: «Δεν δελεάζεται από Mercedes και Ferrari ο Φερστάπεν»
Το αφεντικό της Red Bull πιστεύει ότι ο νεαρός Ολλανδός οδηγός δεν θα μπει στον πειρασμό να πάει σε μια από τις δύο βασικές αντίπαλες ομάδες.

Το συμβόλαιο του Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull λήγει το 2019 και είναι γνωστό ότι ο Ολλανδός πολιορκείται τόσο από τη Mercedes, όσο κι από τη Ferrari. Με τη σεζόν του 2017 να μην έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο νεαρό, λόγω των προβλημάτων αξιοπιστίας που αντιμετώπισε το μονοθέσιό του, θα περίμενε κανείς να σκέφτεται τη... μεταγραφή του, ωστόσο ο Κρίστιαν Χόρνερ, αφεντικό της Red Bull έχει αντίθετη άποψη.

Για την ακρίβεια, ερωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Φερστάπεν θα πάει σε έναν από τους δύο βασικούς ανταγωνιστές τους και εκείνος είπε: «Δεν νομίζω. Πιστεύω ότι μπορεί να δει τι συμβαίνει. Είναι ανυπόμονος, όπως όλοι οι νέοι, αλλά είναι και όσο αντικειμενικός χρειάζεται για να καταλάβει ότι τα καλύτερα έρχονται».

Στη συνέχεια, ο Χόρνερ ερωτήθηκε για το αν σκέπτονται την ανανέωση του συμβολαίου με τον Φερστάπεν και απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που απαντάται και από τις δύο πλευρές. Δεν έχει νόημα να μιλάμε πριν από το τέλος του τωρινού συμβολαίου, επειδή εμείς οι ίδιοι πρέπει να τον προμηθεύσουμε με ένα αυτοκίνητο που θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και να κερδίσει. Και είμαι σίγουρος ότι αν το κάνουμε αυτό, δεν θα υπάρχει άλλη ομάδα που θα μπορεί να έχει τον Μαξ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!