Κορυφαίων προδιαγραφών το SUV της Hyundai

Κορυφαίων προδιαγραφών το SUV της Hyundai

Κορυφαίων προδιαγραφών το SUV της Hyundai

Οι Κορεάτες κατασκεύασαν ένα νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο και η αυτονομία του εντυπωσιάζει, όπως και η σύγχρονη εμφάνισή του μέσα-έξω. 

Το Hyundai FE Fuel Cell θα αντικαταστήσει το Tucson Fuel Cell, συνεχίζοντας την παράδοση της μάρκας να κατασκευάζει SUV που κινούνται από υδρογόνο. Το νέο μοντέλο θα μπορεί με ένα «φουλάρισμα» των δεξαμενών υδρογόνου του να καλύπτει 580 χιλιόμετρα, ένα νούμερο άξιο θαυμασμού για αυτοκίνητο της κατηγορίας του. 

Επιπλέον το FE δείχνει και το σχεδιαστικό δρόμο που θα ακολουθήσει η Hyundai στο άμεσο μέλλον, με τη μεγάλη μάσκα και το ογκώδες έμβλημα της φίρμας στο κέντρο της να πλαισιώνεται από λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Όσο για το εσωτερικό, μόνο... εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Οι δύο τεράστιες οθόνες που «συνορεύουν» εξυπηρετούν για τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων και της κεντρικής οθόνης πολυμέσων, ενώ και η κονσόλα μοιάζει μεν «φορτωμένη» με μπόλικα κουμπιά αλλά βρίσκονται όλα πολύ κοντά στα ακροδάκτυλα του οδηγού. Τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Σύντομα ωστόσο περιμένουμε να έχουμε κάποιες νέες πληροφορίες. 

Best of internet