Πλήρωσαν πρόστιμο εξαιτίας του Ρίτσαρντ Χάμοντ (vid)

Πλήρωσαν πρόστιμο εξαιτίας του Ρίτσαρντ Χάμοντ (vid)

Πλήρωσαν πρόστιμο εξαιτίας του Ρίτσαρντ Χάμοντ (vid)

Οι διοργανωτές της Ελβετικής ανάβασης, στο πλαίσιο της οποίας είχε ένα φοβερό τρακάρισμα ο πρώην σταρ του Top Gear, τιμωρήθηκαν με ένα μεγάλο πρόστιμο από τους αρμόδιους φορείς. 

Λίγο καιρό πριν, ο Ρίτσαρντ Χάμοντ είχε ένα πολύ σοβαρό τρακάρισμα στην περιοχή Σαν Γκαλέν της Ελβετίας. Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, έκανε γυρίσματα για τη σημερινή του εκπομπή με το όνομα "The Grand Tour" στο ιντερνετικό κανάλι Amazon και έτρεχε στο πλαίσιο ενός αγώνα αυτοκινήτων. Το νέο ωστόσο, είναι ότι η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας επέβαλλε πρόστιμο ύψους 5.140 δολαρίων στους διοργανωτές της ανάβασης, καθώς όπως υποστηρίζουν, δεν πληρούσε τους κανόνες της FIA. 

Επίσης, ο υπεύθυνος του αγώνα, Κρίστιαν Μίλερ, μαζί με τους αγωνοδίκες, Χέρμαν Μίλερ, Καρλ Μάρτι και Ντάνιελ Λένγκλετ έχασαν για έξι μήνες τις άδειές τους που τους επέτρεπαν την ενασχόληση με τέτοιου είδους διοργανώσεις. Έτσι, αμφίβολο είναι το μέλλον της Ελβετικής ανάβασης, λόγω του γεγονότος που πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις. Το καλό είναι ότι ο Χάμοντ βγήκε από το διαλυμένο Rimac Concept One με μόλις ένα κάταγμα στο πόδι. Το αυτοκίνητο είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό μοντέλο που έχουμε δει μέχρι και σήμερα και η αξία του ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια Ευρώ. 

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Richard Hammond crash | hillclimb Hemberg 2017 | First and only Video wich exist

Best of internet