Ένας «πρόλογος» για τη BMW Z4

Πέτρος Πιτσίνης
Ένας «πρόλογος» για τη BMW Z4
Το concept car που θα αποκαλύψει σε λίγο καιρό η μάρκα θα μας δείχνει, σε μεγάλο βαθμό, την εικόνα του νέου της roadster, που περιμένουμε να βγει στην παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος.

Έχουμε καιρό να δούμε κάτι «φρέσκο» στη Σειρά Z της BMW και σύντομα αυτό θα αλλάξει, αφού έρχεται η νέα Z4. Στο Pebble Beach της Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην έκθεση Concours d'Elegance θα δούμε ένα πρωτότυπο μοντέλο που θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής.

Από τη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε ένα δυναμικό ρύγχος με LED φωτιστικά σώματα, «διαμαντένια» γρίλια, έντονα νεύρα στα πλαϊνά του αυτοκινήτου και στο καπό και τις απαραίτητες χυτές γραμμές που χαρακτηρίζει ένα σωστό roadster.

Το πρωτότυπο δείχνει και τη σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθήσει η BMW στο άμεσο μέλλον, ακόμη και στα μεγαλύτερα μοντέλα της. Ακόμη δεν έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες φωτογραφίες, όμως αύριο, 17 Αυγούστου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου και θα αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!