Ήξερα τι θα κάνει ο Μαρκ λέει ο Ντόβι! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Ήξερα τι θα κάνει ο Μαρκ λέει ο Ντόβι! (vid)
Ήξερα λέει ο Ντοβιτσιόζο, πως ο Μάρκεζ θα προσπαθούσε στην τελευταία στροφή να με περάσει και έτσι είχα προετοιμαστεί κατάλληλα να αντιδράσω με τέτοιο τρόπο, ώστε ακόμα και με πολύ μικρή διαφορά να νικήσω αν δεν... τσακιζόμασταν και οι δύο!

Οι πρώτες δηλώσεις έρχονται από τον νικητή και είναι εντυπωσιακές! Ο εργοστασιακός οδηγός της Ducati, Αντρέα Ντοβιτσιόζο που νικά φέτος για 3η φορά μιλώντας μετά τον αγώνα, είπε ότι κατάλαβε τι είχε στο μυαλό του ο Μάρκεζ όταν τον άκουσε να ανοίγει το γκάζι πιο πριν από την στιγμή που έπρεπε στην στροφή 8.
O ίδιος ο Ντοβιτσιόζο λέει : «Περίμενα πως θα έκανε σίγουρα μια απελπισμένη προσπάθεια στον τελευταίο γύρο. Δεν ήξερα που. Όταν στην στροφή 8 τον άκουσα να επιταχύνει νευρικά πιο πριν από ότι έπρεπε, κατάλαβα πως θα προσπαθούσε να βουτήξει στην τελευταία στροφή πριν την ευθεία εκκίνησης τερματισμού. Μέσα στο μυαλό μου προετοιμαζόμουν ώστε ακόμα και αν με περνούσε να τον κέρδιζα στην ευθεία έστω για μερικούς πόντους. Σκέφτηκα πως αν άλλαζα την τροχιά μου στην τελευταία στροφή, η Μαρκ θα τσιμπούσε και θα δοκίμασε σίγουρα να περάσει... Αν προετοιμαζόμουν να φρενάρω πιο νωρίς θα είχα σίγουρη την νίκη. Έτσι και έγινε. Φρενάρισα νωρίς, άνοιξα την γραμμή μου, ο Μάρκ τσίμπησε αλλά με έβγαλε ακόμα πιο έξω από όσο περίμενα. Ευτυχώς δεν πέσαμε. Σήκωσα την μοτοσυκλέτα και νίκησα άνετα. Περίμενα να νικήσω αλλά τροχό με τροχό. Τσαντίστηκα λίγο που με έσπρωξε και παραλίγο να πέσουμε αλλά μου πέρασε γρήγορα. Αυτός ο τύπος είναι πολύ επιθετικός. Μπορεί να έκανα και εγώ το ίδιο... Δεν ξέρω...» και συνέχισε «Η μάχη ήταν πολύ ωραία. Ελέγχαμε από την αρχή τον αγώνα και όλα έγιναν όπως τα είχαμε προγραμματίσει αν και η πίεση από τον Μαρκ ήταν μεγάλη.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!