Eκανε «τρέιλερ» φίλο του με αναπηρικό καροτσάκι για να πάνε να φάνε burgers! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Eκανε «τρέιλερ» φίλο του με αναπηρικό καροτσάκι για να πάνε να φάνε burgers! (vid)
Βρετανός οδηγός έχασε το δίπλωμά του, όταν αποφάσισε να ρυμουλκήσει έναν φίλο του σε αναπηρικό καροτσάκι και να τον μεταφέρει από μία παμπ σε ένα κατάστημα fast food.

Πού να μαζεύεις, να σηκώνεις και να φορτώνεις τώρα ένα βαρύ αναπηρικό καροτσάκι στο πορτ – μπαγκάζ; Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν δύο νεαροί Βρετανοί, που επισκέφθηκαν μία παμπ στην πόλη Χάρογκεϊτ και κάποια στιγμή τους έπιασε η πείνα για ένα χάμπουργκερ.

Για να πάνε γρήγορα σε κοντινό ταχυφαγείο, επέλεξαν έναν –τουλάχιστον ασυνήθιστο- τρόπο μετακίνησης. Ο ένας από τους δύο οδήγησε το αυτοκίνητο της παρέας, ενώ ο φίλος του στο αναπηρικό καροτσάκι πιάστηκε από το πίσω μέρος του Hyundai και άφησε να τον ρυμουλκήσει το όχημα. Για κακή τους τύχη, το περιστατικό κατέγραψαν κάμερες και η βρετανική Αστυνομία αφαίρεσε το δίπλωμα του εικοσάχρονου οδηγού για δύο χρόνια. Επίσης πρέπει να προσφέρει 200 ώρες κοινωνικής εργασίας και να πληρώσει συνολικά 170 αγγλικές λίρες πρόστιμο. Πιο ελαφριά ήταν η ποινή για τον φίλο του με το καροτσάκι, που τη γλίτωσε με πρόστιμο 214 αγγλικών λιρών, αφού παραδέχθηκε και αυτός την ενοχή του για την πρωτοφανή και επικίνδυνη ρυμούλκηση.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής βρετανικής Αστυνομίας, Ρομπ Ρόμπερτς, «οι δύο άνδρες συμπεριφέρθηκαν εγωιστικά εκείνη τη νύχτα. Δεν έδωσαν σημασία στην ασφάλεια άλλων οδηγών ή πεζών και αποφάσισαν να ενεργήσουν με επικίνδυνο τρόπο. Ελπίζω, να διδαχθούν οι ίδιοι και άλλοι από την τιμωρία τους, ότι η επικίνδυνη συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή στους δρόμους μας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!