Ρόσι: «Είχα πρόβλημα με το ελαστικό»

Ρόσι: «Είχα πρόβλημα με το ελαστικό»

Ρόσι: «Είχα πρόβλημα με το ελαστικό»

Ο «Γιατρός» θα ξεκινήσει αύριο από την έβδομη θέση και ανέφερε ότι το ελαστικό του έπαιξε μεγάλο ρόλο, στη συνολικά μέτρια εμφάνισή του. 

Μετά την ίωση που ταλαιπώρησε τον Ρόσι την Παρασκευή, ένα ακόμη πρόβλημα εμφανίστηκε στο δρόμο του. Ο Ιταλός ενώ φάνηκε πολύ δυνατός το πρωινό του Σαββάτου, δεν είχε την ίδια καλή απόδοση στις κατατακτήριες δοκιμές και δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση! 

«Βελτιωθήκαμε σημαντικά στο κομμάτι της ισορροπίας της μοτοσικλέτας και ένιωθα άνετα, ήμουν πάντα αρκετά ανταγωνιστικός. Με το μαλακό ελαστικό ήμουν δυνατός, όμως δυστυχώς το δεύτερο λάστιχο που τοποθετήσαμε δεν δούλεψε καλά. 

Είχα λιγότερη πρόσφυση και πολύ σπινάρισμα. Προσπάθησα να πιέσω στο μέγιστο όμως ήταν αδύνατο να βελτιωθεί η κατάσταση. Προσδοκούσα να μπω στην κορυφαία πεντάδα και ενδεχομένως, στην πρώτη γραμμή. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, αυτή τη φορά συνέβη σε εμένα. 

Πρέπει να ξεκινήσω από την τρίτη γραμμή. Αυτό πάντα είναι δύσκολο, όμως ο ρυθμός μου δεν είναι τόσο κακός. Θα πιέσω από την εκκίνηση και θα δούμε. Η επιλογή που θα κάνω στα ελαστικά θα παίξει μεγάλο ρόλο, καθώς όλες οι επιλογές είναι ανοικτές και είναι πολύ σημαντικό να διαλέξω το σωστό» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι. 

Best of internet