Αρχηγός ο Μάρκεζ στην Αυστρία, μακράν πρώτος στις Κατατακτήριες

Γιώργος Βαρίνος
Αρχηγός ο Μάρκεζ στην Αυστρία, μακράν πρώτος στις Κατατακτήριες
Βασιλιάς του Ring στην Αυστρία ο Μαρκ Μάρκεζ! Ξεκινά αύριο από την πρώτη θέση! 2ος ο Ντοβιτσιόζο και 3ος ο Λορένθο. Πολύ δυνατή η Ducati. Δεν πήγε καλά ο Doctor, ξεκινά 7ος από την 3η σειρά της εκκίνησης.

Με το Q1 να ολοκληρώνεται στο Red Bull Ring, με τον Πετρούτσι και τον Πεδρόσα να περνούν στο Q2 σε στεγνές συνθήκες, η αγωνία βρισκόταν στο αν θα μπορέσει η Ducati να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2016 με την κατάκτηση των πρώτων 2 θέσεων του γκριντ.

Ο Μάρκεζ νωρίς έκανε έναν καλό χρόνο γύρω στο 1.23+ και καθάρισε το θέμα της pole position, με τους δύο οδηγούς της Ducati να βρίσκουν καλό ρυθμό και να συμπληρώνουν στις θέσεις 2 και 3 τον Ισπανό, στην πρώτη σειρά εκκίνησης. Στην δεύτερη σειρά, στις θέσεις 3,4 και 5 βρίσκουμε τον Βινιάλες, τον Πετρούτσι και τον Ζαρκό ενώ ο Ρόσι έπεσε 7ος και θα ξεκινήσει από την 3η σειρά εκκίνησης, μαζί με τους Πεδρόσα (8ος) και Κράτσλοου (9ος).

O Mαρκ Μάρκεζ στο τέλος της διαδικασίας έκανε άλλον έναν πολύ γρήγορο γύρο με χρόνο, 1.23.235.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε δίχως πτώσεις και αύριο ο καιρός θα έχει περίπου τις ίδιες συνθήκες που είχαμε σήμερα, δηλαδή 20 βαθμούς στην ατμόσφαιρα και 29 στην άσφαλτο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο στις 15.00 για την περιγραφή του αγώνα.

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής :

H σειρά εκκίνησης του αγώνα έχει ως εξής :

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!