Αυτό είναι το νέο Renault Megane RS!

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτό είναι το νέο Renault Megane RS!
Η «απόλυτη» έκδοση του νέου Megane είναι ακόμη στα σκαριά, όμως φωτογραφίες που διέρρευσαν στο ίντερνετ μας δείχνουν πως θα είναι στην τελική του μορφή!

Καιρό τώρα περιμένουμε να δούμε το Renault Megane RS και έφτασε επιτέλους η στιγμή! Μπορεί οι Γάλλοι να μην επέλεξαν ακόμη να το αποκαλύψουν όμως οι πρώτες φωτογραφίες ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο και αποκαλύπτει ένα πανέμορφο αυτοκίνητο, που δείχνει ότι δεν είναι ένα απλό χάτσμπακ. Τα φουσκώματα σε κάθε πιθανό σημείο, ο ογκώδης διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, η μεγάλη, κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης, οι ζάντες νέας σχεδίασης και οι λυχνίες φωτισμού στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα που θυμίζουν καρό σημαία, είναι κάποια χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να ξεχωρίσει.

Επίσης, υπάρχουν εισαγωγές αέρα στα εμπρός «φτερά» και τα φωτιστικά σώματα έχουν γίνει πιο σκούρα, δίνοντας επιπλέον πόντους δυναμισμού. Το μοτέρ που περιμένουμε να δίνει ζωή στο νέο Megane RS είναι ένα δίλιτρο τετρακύλινδρο, το οποίο θα είναι φυσικά τούρμπο και θα αποδίδει περισσότερους από 300 ίππους. Highlight του μοντέλου θα είναι η τετραδιεύθυνση 4Control, η οποία θα έχει δεχθεί τις ειδικές ρυθμίσεις της Renault Sport για ακόμη καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές. Το γαλλικό σπορ μοντέλο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!